با سلام. وقت شما بخیر. بله دقیقا فقط یک صفر انتقال در مبدا باقی می ماند. البته با تبدیل ستاره به مثلث این المان تمام خازنی هم می توان درستی این موضوع که فقط یک صفر در مبدا داریم و نه دو صفر در میدا، قطعیت بیشتری پیدا می کند.
با سلام. وقت شما بخیر. ممنونم از راهنمایی و لطف شما. بله گروه های ارتباط جمعی جایگاه خوبی برای تبادل نظر بین دانشجویان از یک سو و همچنین بین استاد و دانشجو از سوی دیگر ایجاد کرده است. ولی بنده به دلیل ضیق وقت نتوانستم تاکنون پذیرای دانشجویان در این فضا باشم. به هر حال من هم از ارتباط علمی با دانشجویان لذت می برم و می دانم کانال ارتباطی خوبی است که شما نیز اشاره فرمودین. انشالله آینده فرصت دست دهد تا در خدمت باشم. در پاسخ به سوالهای شما، بله برای حالت RLC هم همان نکات صفر انتقال صدق می کند. جایی که ریشه های معادله ی مفسر مدار RLC، مختلط هستند، شاهد صفرهای مختلط هستیم که بر زیبایی کار می افزاید. ضمنا اگر در جلوی مدار در فرکانس صفر، مسیر بین ورودی و خروجی باز شد، آن فرکانس صفر(s=0)، همان صفر انتقال است. البته به شرطی که در مدار المانها صرفا تمام سلفی و یا صرفا تمام خازنی نباشند. از سوی دیگر یک مدار RLC می تواند در شبکه های نردبانی باعث تولید صفر شود. اما فرکانسهای مفسر آن نمی توانند همزمان قطب تابع تبدیل باشند. بلکه مدار RLC باید با المانهای دیگر مدار دست به دست هم دهند تا قطب خاصی به وجود آید.
با سلام. وقت شما بخیر. بله سوال 32 فصل هفت کتاب مدار صفحه 464 این حالت RLC را دارد. اگر خدا بخواهد کلاس نکته و تست در خدمت هستیم.
با سلام. وقت شما بخیر. به طور کلی مسلط شدن در درس مدار کاری دشوارتر نسبت به تسلط در درس الکترونیک است. فقط برای درس الکترونیک نیاز به یک راه انداز خوب مثل جزوه و یا کتاب خوب دارید. به طور کلی درس الکترونیک شامل 50 تکنیک حل مساله است که اگر آنها را بدانید، می توانید بدون اشتباه خیلی از سوالات آنرا تحلیل نمایید. اما در درس مدار به خوبی راه انداز کتابی در بازار وجود دارد. ولی برای تسلط در آن برعکس الکترونیک، راه دشوارتری را باید طی نمایید. با توجه به تسلط کمی که در دروس ریاضی و سیگنال و الکترونیک دارید، می توانید به صورت پروسه ی دو ساله به امتحان ارشد نگاه کنید. امسال تا آنجا که می توانید تلاش کنید. اگر نتیجه خوب بود ، که به سلامتی در دانشگاه مورد نظرتان ثبت نام کنید. در غیر این صورت مطالعه امسال، توشه خوبی برای آزمون سال بعد خواهد شد. بله آزمونهای سال 90 به بعد می توانند کفایت نمایند. اگر در درس خاصی آزمونهای 90 به بعد را زدید و مشاهده کردید که تست برای زدن ندارید، می توانید یک سال یک سال به قبل 90 هم نظری بیندازید.
با سلام. وقت شما بخیر. بله با حذف ریاضی امکان قبولی وجود دارد. ضمنا درس سیگنال راحت تر از الکترومغناطیس است. البته چون ارتباط نزدیک بین سیگنال و ریاضی مهندسی هست، توصیه می شود که درس ریاضی مهندسی بخش سری فوریه و اعداد مختلط را ابتدا حتما روزنامه وار از یک کتاب بخوانید سپس در یک کلاس کمک آموزشی شرکت نمایید تا این دو مبحث را کم کم مسلط شوید. بعد آن، هم زمینه برای زدن تست در درس ریاضی مهندسی برای شما فراهم می شود و هم اینکه در درک درس سیگنال خیلی به شما کمک می کند. البته یک راه هم این است که اگر پایه زبانتان خوب باشد، فقط دروس زبان - مدار و الکترونیک را برای آزمون ارشد بخوانید و با بالا بردن درصدهای خود فقط در این سه درس، به موفقیت در کنکور ارشد نائل شوید.
با سلام. وقت شما بخیر. بله کتاب تست سیگنال شامل 670 تست تمام تالیفی است که برای کنکور ارشد و دکترا مناسب است. سوالات فصل به فصل به صورت جداگانه آورده شده و پاسخ تشریحی آن کامل و آموزشی است. کتاب شامل 10 فصل است، که 9 فصل اول آن برای کنکور ارشد و دکترا مفید است و یک فصل آخر آن نمونه برداری است که بیشتر برای آزمون دکترا مطالعه آن توصیه می شود.
شماره تماس: 71053910 - 021
ایمیل : info@game-bartar.com