با سلام. وقت شما بخیر. خیلی ممنونم. این که گفته شد مفهومی تر، لزومی بر سخت تر بودن سوالات دکترا نسبت به ارشد نیست. این فصولی که خواندید فصول سوال خیز در کنکور دکترا هستند. برای تسلط بر روی این فصول، از کتاب تست مدار خودمان همه سوالات را دو بار بزنید. یک بار 25 تا 25 تا طوریکه در یک وقت 120 دقیقه روی 25 تا سوال فکر کنید و سپس رفع اشکال کنید تا این چهار فصل تمام شوند. سپس در بار دوم 25 سوال 25 سوال تست بزنید و این بار در وقت 100 دقیقه از خود آزمون بگیرد تا دوباره سوالات مرور شوند. ضمنا اگر فصول دوقطبی و فرکانس طبیعی را هم بخوانید تقریبا بالای 80 درصد مطالب آزمون را خوانده اید. در پایان سوالات چند سال آزمون دکترا را بزنید که مطمئنا بعد تست زدن با کتاب مدار ، سراغ تستهای دکترا رفته اید، پیشرفت خود را به صورت چشمگیر حس خواهید کرد.
خواهش می کنم. طوری باید تستهای تالیفی را بزنید که حدود سه هفته تا کنکور دکترا فاصله داشته باشید که در آن سه هفته خود سوالات آزمون دکترا را حلاجی نمایید. اگر تستهای فرکانس طبیعی کتاب مدار را خوب بخوانید چون پاسخ تشریحی آن کامل است، به احتمال زیاد سوال فرکانس طبیعی آزمون دکترا را درست خواهید زد. به شرطی که بار اول پاسخ تشریحی کتاب را مو به مو بخوانید.
با سلام. وقت شما بخیر. بودجه بندی سوالات دکترا تقریبا شبیه آزمون ارشد است. فقط سوالات آزمون دکترا کمی تحلیلی تر و محاسباتی تر نسبت به آزمون ارشد طرح می شود. تعداد سوال مدار در ارشد و دکترا 15 تا می باشد. از همان منابع ارشد می توانید استفاده کنید و منبع به خصوصی به عنوان منبع آزمون دکترا وجود ندارد. فقط سوالات چند سال اخیر دکترا را تحلیل بفرمایید.
با سلام. وقت شما بخیر. پاسخ بهره ی امیتر مشترک با مقاومت امیتری را در تصویر زیر مشخص کرده ایم که از هر دو روش کلاسیک و پخش جریان به یک صورت به دست می آید. حال اگر ابهامی در این مورد بهره ها دارید، بفرمایید تا توضیح داده شود. تصویر بهره امیتر مشترک
با سلام. وقت شما بخیر. بله دقیقا فقط یک صفر انتقال در مبدا باقی می ماند. البته با تبدیل ستاره به مثلث این المان تمام خازنی هم می توان درستی این موضوع که فقط یک صفر در مبدا داریم و نه دو صفر در میدا، قطعیت بیشتری پیدا می کند.
با سلام. وقت شما بخیر. ممنونم از راهنمایی و لطف شما. بله گروه های ارتباط جمعی جایگاه خوبی برای تبادل نظر بین دانشجویان از یک سو و همچنین بین استاد و دانشجو از سوی دیگر ایجاد کرده است. ولی بنده به دلیل ضیق وقت نتوانستم تاکنون پذیرای دانشجویان در این فضا باشم. به هر حال من هم از ارتباط علمی با دانشجویان لذت می برم و می دانم کانال ارتباطی خوبی است که شما نیز اشاره فرمودین. انشالله آینده فرصت دست دهد تا در خدمت باشم. در پاسخ به سوالهای شما، بله برای حالت RLC هم همان نکات صفر انتقال صدق می کند. جایی که ریشه های معادله ی مفسر مدار RLC، مختلط هستند، شاهد صفرهای مختلط هستیم که بر زیبایی کار می افزاید. ضمنا اگر در جلوی مدار در فرکانس صفر، مسیر بین ورودی و خروجی باز شد، آن فرکانس صفر(s=0)، همان صفر انتقال است. البته به شرطی که در مدار المانها صرفا تمام سلفی و یا صرفا تمام خازنی نباشند. از سوی دیگر یک مدار RLC می تواند در شبکه های نردبانی باعث تولید صفر شود. اما فرکانسهای مفسر آن نمی توانند همزمان قطب تابع تبدیل باشند. بلکه مدار RLC باید با المانهای دیگر مدار دست به دست هم دهند تا قطب خاصی به وجود آید.
با سلام. وقت شما بخیر. بله سوال 32 فصل هفت کتاب مدار صفحه 464 این حالت RLC را دارد. اگر خدا بخواهد کلاس نکته و تست در خدمت هستیم.
شماره تماس: 71053910 - 021
ایمیل : info@game -bartar.com