وب سایت
...

( پاسخ به نظر شماره 37698 )

مجموع 149 پرسش و پاسخ
 

مجموع 149 پرسش و پاسخ
hamid
|
پنجشنبه 8 آذر 1397 ساعت 10:22
|
پاسخ به این نظر
0
سلام استاد، امیدوارم که حالتون خوب باشه، داوطلب کنکور دکتری هستم. فصل های ساده و متوسط مدار رو میخواستم بدونم (سر جلسه کنکور میخوام فقط 30 دقیقه واسش وقت بزارم) ؟
(البته میدونم که سوالات ترکیبی میاد و فعلا مدار مقاومتی، مدار مرتبه اول، عناصر تزویج کننده و یخورده هم تحلیل دائمی خوندم). و اینکه می‌فرمائید دکتری مفهومی تر شده نسبت به ارشد، پس ما باید چطور بخونیم و تست بزنیم که بتونیم نتیجه بگیریم؟
ممنون
مدیر اصلی
|
پنجشنبه 8 آذر 1397 ساعت 11:04
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. خیلی ممنونم. این که گفته شد مفهومی تر، لزومی بر سخت تر بودن سوالات دکترا نسبت به ارشد نیست. این فصولی که خواندید فصول سوال خیز در کنکور دکترا هستند. برای تسلط بر روی این فصول، از کتاب تست مدار خودمان همه سوالات را دو بار بزنید. یک بار 25 تا 25 تا طوریکه در یک وقت 120 دقیقه روی 25 تا سوال فکر کنید و سپس رفع اشکال کنید تا این چهار فصل تمام شوند. سپس در بار دوم 25 سوال 25 سوال تست بزنید و این بار در وقت 100 دقیقه از خود آزمون بگیرد تا دوباره سوالات مرور شوند. ضمنا اگر فصول دوقطبی و فرکانس طبیعی را هم بخوانید تقریبا بالای 80 درصد مطالب آزمون را خوانده اید. در پایان سوالات چند سال آزمون دکترا را بزنید که مطمئنا بعد تست زدن با کتاب مدار ، سراغ تستهای دکترا رفته اید، پیشرفت خود را به صورت چشمگیر حس خواهید کرد.

Hamid
|
پنجشنبه 8 آذر 1397 ساعت 12:24
|
پاسخ به این نظر
0
ممنون از پاسخگویی، تا چه زمانی میتونم تست تالیفی کار کنم؟ راستش در مورد مبحث فرکانس طبیعی من با این فصل مشکل دارم، بنظرم توی بدست آوردن فرکانس ها، احتمال اینکه اشتباه جواب بدم زیاده!
مدیر اصلی
|
پنجشنبه 8 آذر 1397 ساعت 18:46
|
پاسخ به این نظر
0

خواهش می کنم. طوری باید تستهای تالیفی را بزنید که حدود سه هفته تا کنکور دکترا فاصله داشته باشید که در آن سه هفته خود سوالات آزمون دکترا را حلاجی نمایید. اگر تستهای فرکانس طبیعی کتاب مدار را خوب بخوانید چون پاسخ تشریحی آن کامل است، به احتمال زیاد سوال فرکانس طبیعی آزمون دکترا را درست خواهید زد. به شرطی که بار اول پاسخ تشریحی کتاب را مو به مو بخوانید.

محمدرضا
|
جمعه 25 آبان 1397 ساعت 22:06
|
پاسخ به این نظر
0
سلام استاد وقتتون بخير
ميخواستم بدونم آيا بودجه بندي سوالات براي آزمون دكترا هم مثل ارشده؟ و اينكه مثلا براي مدار حتما بايد به ترتيب جزوه پيش رفت؟ در غير اين صورت اولويت بر اساس ارتباط مباحث و تعداد سوال به چه ترتيب ميباشد؟
همچنين به دنبال منبع مناسبي براي سوالات دكترا هستم اگه معرفي كنيد ممنون ميشم
مدیر اصلی
|
چهارشنبه 7 آذر 1397 ساعت 22:16
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. بودجه بندی سوالات دکترا تقریبا شبیه آزمون ارشد است. فقط سوالات آزمون دکترا کمی تحلیلی تر و محاسباتی تر نسبت به آزمون ارشد طرح می شود. تعداد سوال مدار در ارشد و دکترا 15 تا می باشد. از همان منابع ارشد می توانید استفاده کنید و منبع به خصوصی به عنوان منبع آزمون دکترا وجود ندارد. فقط سوالات چند سال اخیر دکترا را تحلیل بفرمایید. 

رسول
|
شنبه 28 مهر 1397 ساعت 9:48
|
پاسخ به این نظر
0
سلام. خدمت استاد محترم و عزیز
بنده تقریبا سه سال هست که ارشد برقم را اخذ نمودم و در حال حاضر به صورت تمام وقت به غیراز پنجشنبه ها مشغول به کار می باشم. از اول مهر یکباره تصمیم گرفتم برای دکتری مطالعه کنم اگر چه ذهن نیمه آماده ای دارم(درس ماشین2 را تقریبا تمام کردم) ولی بخاطر شرایط اوضاع اقتصادی و فرصت کوتاه بر سر یک دوراهی ماندم که آیا پیگیر مطالعه باشم یا فعلا به بحث کسب و کارم بپردازم خلاصه بگم که استخاره کردم و برای مطالعه بد آمد لذا با جمع بندی به این نتیجه رسیدم که فعلا ادامه ندهم شاید دلیل بر این باشد که در این فرصت کوتاه بی فایده باشه و بهتره برای سال بعد برنامه ریزی کنم.
نظر شما چیست؟
مدیر اصلی
|
دوشنبه 30 مهر 1397 ساعت 2:45
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. با توجه به مدت زمان کمی که دارید، می توانید آزمون دکترا امسال را به صورت ازمایشی امتحان دهید تا سرآغازی باشد برای موفقیت در سال بعد. برای استفاده حداکثر از ازمون امسال نیز روی یکی از درسها که خودتان فرمودین مثل درس ماشین فقط در آن یک روزی که استراحت دارید، وقت بگذارید. دو بار کتاب مربوط به این درس را بخوانید و سپس تستهای 5 سال اخیر ارشد و دکترا درس ماشین را بزنید. اگر پایه زبانتان خوب است، بعد خواندن بار اول درس ماشین، درس زبان را هم به برنامه خودتان اضافه بفرمایید. اصولا استخاره کردن زمانی به عنوان یک راه برای انتخاب استفاده می شود، که شخص وقت و یا انگیزه مثبت کافی برای انجام آن کار را ندارد. در واقع دید منفی دارد. نتیجه استخاره ای که گرفته اید هم با دید منفی قبل از استخاره شما منطبق است. پس بهتر است که امسال را آزمایشی امتحان دهید و سال بعد برای امتحان اصلی خود را آماده نمایید. در این بین بعد برگزاری آزمون امسال هم روی مقاله نویسی و نوشتن مقاله با اساتید دانشگاه که سراغ دارید، وقت بگذارید تا رزومه شما برای آزمون دکترا بهتر شود.

محمدرضا
|
دوشنبه 23 مهر 1397 ساعت 21:55
|
پاسخ به این نظر
0

سلام آقاي دكتر وقتتون بخير من چند سال پيش براي كنكور ارشد كلاس رو ميرفتم و الان ميخوام كنكور دكترا شركت كنم ميخواستم بدونم آيا واقعا منابع يكسان هست و از همون منابع ميتونم استفاده كنم (چون تا جايي كه من يادمه تمركز بر روي سوالات ارشد بود) يا اينكه مجددا كلاس ثبت نام كنم؟ و اينكه آزمون آزمايشي كجا ثبت نام داشته باشم؟ همچنين اگر منبعي براي سوالات و پاسخ تشريحي آزمونهاي چند سال اخير معرفي كنيد ممنون ميشو. به علاوه ميخواستم بدونم مثلا براي درس رياضي مهندسي از معادلات كه به صورت جداگانه سوال نمياد؟

مدیر اصلی
|
چهارشنبه 25 مهر 1397 ساعت 4:25
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. بله منابع همانی است که برای آزمون ارشد استفاده می کردید. نیازی به شرکت دوباره در کلاس نیست. فقط یک بار جزوه و کتابی که دارید برای هر درس مطالعه بفرمایید و سپس در بار دوم، این دفعه فصل به فصل مطالب کتاب را یک مرور سریع داشته باشید و تستهای کنکور دکترا و ارشد چند سال اخیر را فصل به فصل به صورت تشریحی حل نمایید. در بار آخر هم فقط خلاصه نکات را خوانده و این مرتبه هر روز یک آزمون کلی از آزمونهای ارشد و دکترا اخیر را در وقت بزنید تا اینکه به مرور تمام آزمونهای ارشد و دکترا سالهای جدید مجدد تحلیل شوند. این ازمونهایی که هر روز از خود می گیرد از آزمونهای سالهای اخیر دکترا و ارشد، بهترین آزمون برای سنجش شما هستند و نیازی به شرکت در آزمونهای دیگر ندارید. برای ریاضی مهندسی، نه سوالی از درس معادلات مطرح نمی شود. کافی است فقط بخش معادلات مشتقات جزیی را در خود درس ریاضی مهندسی بخوانید. کتابهای کمک آموزشی بازار به صورت درس به درس و مجزا، عموما پاسخ سوالات کنکور دکترا را در بردارند.

Phd_Power
|
دوشنبه 16 مهر 1397 ساعت 20:41
|
پاسخ به این نظر
1
سلام استاد امیدوارم حالتون خوب باشه، داوطلب کنکور دکتری قدرت هستم. اگه بخوام روزی 6 ساعت درس بخونم شما چه برنامه ای رو پیشنهاد میدین؟
به نظرتون دو تا رو یه ماه بخونم بعد درس سوم رو اضافه کنم یا سه تا رو شروع کنم بعدا درس آخر رو اضافه کنم یا هر 4 تا رو توی دو روز بخونم؟!
اولویتم بررسی_ ماشین_ مدار_ ریاضی.
دکتری 97 تخصصی 20 درصد زدم.
هدفم حدقل 35 درصد تخصصیه.
ممنون از پاسخگویی.
مدیر اصلی
|
ﺳﻪشنبه 17 مهر 1397 ساعت 2:23
|
پاسخ به این نظر
2

با سلام. وقت شما بخیر. خیلی ممنونم. به همچنین شاد و سلامت باشید. با توجه به زمان 6 ساعت در روز، بهترین حالت این است که هر روز یک درس بخوانید. به مدت 5 ساعت درس را مطالعه کرده  و 1 ساعت آخر را به تست زنی درس دیگر بپردازید تا  در آن 1 ساعت یک تنوعی هم حاصل شود.  در واقع برای مرور دروس هفته های گذشته، 1 ساعت تست زنی و حل مساله برای خود اختصاص دهید. آن 1 ساعت تست زنی یک درس خاص را با 5 ساعت مطالعه درس دیگر به انتخاب جفت نمایید. حال توصیه می شود که هر چهار درس را با هم جلو ببرید آن هم به این صورت که 4 روز به 4 روز به صورت گردشی برنامه را دنبال نمایید. برای مثال روز اول: مدار - روز دوم،: ماشین - روز سوم: بررسی - روز چهارم: ریاضی و دوباره روز اول: مدار و .... . ضمنا بایستی در بازه 2.5 ماه مطالعه اول تمام شود. اگر بعد گذشت 3 گردش 4 تایی متوجه شدید که سرعت کم است، وقت خود را از 6 به 7 ساعت افزایش دهید. بعد این که مطالعه دور اول دروس تمام شد، اکنون در بار دوم به صورت سریع از هر فصل مطالعه کنید، سپس نت برداری کرده و در کنار آن تستهای 4 سال اخیر آزمون دکترا و ارشد را فصل به فصل به صورت تشریحی بزنید. این باید در بازه ی 1.5 ماه انجام شود. در بار سوم هم فقط خلاصه ها را خوانده و تستهای سالهای اخیر دکترا و ارشد را در وقت از خود آزمون بگیرید. این مرحله هم باید در بازه 3 هفته ای انجام شود. دقت نمایید مراحل دوم و سوم نیز در همان گردش 4 تایی دروس می تواند پیگیری شود.