وب سایت
...

( پاسخ به نظر شماره 37727 )

مجموع 7173 پرسش و پاسخ
 

مجموع 7173 پرسش و پاسخ
mojtaba
|
چهارشنبه 9 آبان 1397 ساعت 16:50
|
پاسخ به این نظر
1
استاد سلام , در ابتدا عرض کنم که ای کاش گروه مدار داشتید تا هم با دانشجوهاتون بیشتر سوالات کتاب و کنکور رو بیشتر تحلیل کنیم در کنار هم و هم اینکه راه ارتباطی و تلفات وقت در رفع اشکال کمتر میشد . واقعا برام عجیب هست که شما هیچ گروهی ندارید .
و تشکر کنم از کتاب بسیار بسیار خاص و قوی تون در مدارالکتریکی .
در مورد صفر های انتقال تابع شبکه ، بنده با دلیل و اثبات انواع مختلف تولید صفر انتقال رو بررسی کردم ، از RL سری و موازی در بازوهای عمود و افقی تا Rc و انواعش و Lc سری و موازی در باز های عمود و افقی ....
سوال اینجاست که برای مدارات RLC سری و موازی هم صدق میکند صفر انتقال؟ یعنی یک مدار RLC سرب در بازوی عمودی باشد ، در فرکانسی که از معادله مفسر این RLC استراخ میشه ، میتونیم بگیم امپدانسش صفر هست ، پس با توجه به توپولوژی اون مداری که جلومونه اون لحظه ، اگر Z=0 راه ورودی به خروجی رو بست ، پس اینم صفر انتقاله؟


سوال دیگر بنده این هست که ایا میشه در قسسسسسمتی از یک مدار ، که یک مدار RLC داریم ، این RLC هم جز صفر انتقال باشه هم جز قطب یک تابع بشه؟
مدیر اصلی
|
پنجشنبه 10 آبان 1397 ساعت 0:36
|
پاسخ به این نظر
4

با سلام. وقت شما بخیر. ممنونم از راهنمایی و لطف شما. بله گروه های ارتباط جمعی جایگاه خوبی برای تبادل نظر بین دانشجویان از یک سو و همچنین بین استاد و دانشجو از سوی دیگر ایجاد کرده است. ولی بنده به دلیل ضیق وقت نتوانستم تاکنون پذیرای دانشجویان در این فضا باشم. به هر حال من هم  از ارتباط علمی با دانشجویان لذت می برم و می دانم کانال ارتباطی خوبی است که شما نیز اشاره فرمودین. انشالله آینده فرصت دست دهد تا در خدمت باشم.
در پاسخ به سوالهای شما، بله برای حالت RLC هم همان نکات صفر انتقال صدق می کند. جایی که ریشه های معادله ی مفسر مدار  RLC، مختلط هستند، شاهد صفرهای مختلط هستیم که بر زیبایی کار می افزاید. ضمنا اگر در جلوی مدار در فرکانس صفر، مسیر بین ورودی و خروجی باز شد، آن فرکانس صفر(s=0)، همان صفر انتقال است. البته به شرطی که در مدار المانها صرفا تمام سلفی و یا صرفا تمام خازنی نباشند.
از سوی دیگر یک مدار  RLC می تواند در شبکه های نردبانی باعث تولید صفر شود. اما فرکانسهای مفسر آن نمی توانند همزمان قطب تابع تبدیل باشند. بلکه مدار  RLC باید با المانهای دیگر مدار دست به دست هم دهند تا قطب خاصی به وجود آید.

mojtaba
|
جمعه 11 آبان 1397 ساعت 4:36
|
پاسخ به این نظر
0
عرض ادب مجدد ، خدمت از ماست استاد گرانقدر و محترم .
اگر در مورد صفرهای انتقال RLC سری موازی ، و یا شبکه های نردبانی ، از هرکدام اکر سوالی در یالهای اخیر کنکور بوده یا در ۳۰۰ سوال خودتون یا در کتابتون بوده ، خواهش میکنم آدرس سوال رو بفرمایید تا بهتر بتونم تجسم کنم و ببینم به چه صورت است .
امسال اگر خدا عمر بده به ما و نکته تست بذارید خیلی مایل هستم بیام خدمتتون ، و انشالا که سعادت رو داشته باشم . بنده اهواز هستم .
بازم ممنون بابت راهنماییتون.
مدیر اصلی
|
شنبه 12 آبان 1397 ساعت 0:40
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. بله سوال 32 فصل هفت کتاب مدار صفحه 464 این حالت RLC را دارد. اگر خدا بخواهد کلاس نکته و تست در خدمت هستیم.

مجتبی
|
چهارشنبه 2 آبان 1397 ساعت 15:30
|
پاسخ به این نظر
0
سلام استاد
بنده میخوام برای آزمون ارشد 98 شرکت کنم چند سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی م کنید
اول اینکه بنده با خوندن درس مدار خیلی راحتم و فکر میکنم میشه یادش گرفت اما الکترونیک هر چی میخونم فایده نداره و نمیتونم تست حل کنم (همیشه تست ها بهره و مقاومت ها مشکله پیشم) میخواستم ببینم که آیا واقعا الکترونیک مشکل تره از مداره؟
و دوم اینکه از الان بخوام شروع به خوندن کنم با وجود اینکه ریاضی و سیگنال و الکترونیکم ضعیفه میتونم به قبولی دانشگاه دولتی فکر کنم؟
سوم اینکه برای تمرین و تست زنی کنکور ارشد سال 90 تا حال کافیه و میتونه معیار برای آمادگی باشه؟
ممنون از شما
مدیر اصلی
|
جمعه 4 آبان 1397 ساعت 4:07
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. به طور کلی مسلط شدن در درس مدار کاری دشوارتر نسبت به تسلط در درس الکترونیک است. فقط برای درس الکترونیک نیاز به یک راه انداز خوب مثل جزوه و یا کتاب خوب دارید. به طور کلی درس الکترونیک شامل 50 تکنیک حل مساله است که اگر آنها را بدانید، می توانید بدون اشتباه خیلی از سوالات آنرا تحلیل نمایید. اما در درس مدار به خوبی راه انداز کتابی در بازار وجود دارد. ولی برای تسلط در آن برعکس الکترونیک، راه دشوارتری را باید طی نمایید.
با توجه به تسلط کمی که در دروس ریاضی و سیگنال و الکترونیک دارید، می توانید به صورت پروسه ی دو ساله به امتحان ارشد نگاه کنید. امسال تا آنجا که می توانید تلاش کنید. اگر نتیجه خوب بود ، که به سلامتی در دانشگاه مورد نظرتان ثبت نام کنید. در غیر این صورت مطالعه امسال، توشه خوبی برای آزمون سال بعد خواهد شد.
بله آزمونهای سال 90 به بعد می توانند کفایت نمایند. اگر در درس خاصی آزمونهای 90 به بعد را زدید و مشاهده کردید که تست برای زدن ندارید، می توانید یک سال یک سال به قبل 90 هم نظری بیندازید.

رسول
|
شنبه 28 مهر 1397 ساعت 9:48
|
پاسخ به این نظر
0
سلام. خدمت استاد محترم و عزیز
بنده تقریبا سه سال هست که ارشد برقم را اخذ نمودم و در حال حاضر به صورت تمام وقت به غیراز پنجشنبه ها مشغول به کار می باشم. از اول مهر یکباره تصمیم گرفتم برای دکتری مطالعه کنم اگر چه ذهن نیمه آماده ای دارم(درس ماشین2 را تقریبا تمام کردم) ولی بخاطر شرایط اوضاع اقتصادی و فرصت کوتاه بر سر یک دوراهی ماندم که آیا پیگیر مطالعه باشم یا فعلا به بحث کسب و کارم بپردازم خلاصه بگم که استخاره کردم و برای مطالعه بد آمد لذا با جمع بندی به این نتیجه رسیدم که فعلا ادامه ندهم شاید دلیل بر این باشد که در این فرصت کوتاه بی فایده باشه و بهتره برای سال بعد برنامه ریزی کنم.
نظر شما چیست؟
مدیر اصلی
|
دوشنبه 30 مهر 1397 ساعت 2:45
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. با توجه به مدت زمان کمی که دارید، می توانید آزمون دکترا امسال را به صورت ازمایشی امتحان دهید تا سرآغازی باشد برای موفقیت در سال بعد. برای استفاده حداکثر از ازمون امسال نیز روی یکی از درسها که خودتان فرمودین مثل درس ماشین فقط در آن یک روزی که استراحت دارید، وقت بگذارید. دو بار کتاب مربوط به این درس را بخوانید و سپس تستهای 5 سال اخیر ارشد و دکترا درس ماشین را بزنید. اگر پایه زبانتان خوب است، بعد خواندن بار اول درس ماشین، درس زبان را هم به برنامه خودتان اضافه بفرمایید. اصولا استخاره کردن زمانی به عنوان یک راه برای انتخاب استفاده می شود، که شخص وقت و یا انگیزه مثبت کافی برای انجام آن کار را ندارد. در واقع دید منفی دارد. نتیجه استخاره ای که گرفته اید هم با دید منفی قبل از استخاره شما منطبق است. پس بهتر است که امسال را آزمایشی امتحان دهید و سال بعد برای امتحان اصلی خود را آماده نمایید. در این بین بعد برگزاری آزمون امسال هم روی مقاله نویسی و نوشتن مقاله با اساتید دانشگاه که سراغ دارید، وقت بگذارید تا رزومه شما برای آزمون دکترا بهتر شود.

کریم
|
ﺳﻪشنبه 24 مهر 1397 ساعت 11:53
|
پاسخ به این نظر
0
سلام دکتر وقت بخیر

من داوطلب ارشد الکترونیک هستم . قصد دارم دروس زیر را مطالعه کنم و چون ریاضیاتم خوب نیست قصد ندارم از ریاضیات تست بزنم بنظر شما میتونم با مطالعه این دروس ( از نظر ضرایب ) بدون ریاضیات ارشد قبول بشم ؟

درس 1 - مدارهای الکتریکی ضریب 3
درس 2 - الکترونیک و دیجیتال ضریب 4
درس 3 - ماشینهای الکتریکی ضریب 1

حالا میخوام واسه درس چهارم نیز الکترومغناطیس با ضریب 2 را نیز بجای سیگنال با ضریب 2 بخوانم چون میگویند برای گرایش الکترونیک مدارهای میکرو و نانوالکتریک لازمه الکترومغناطیس بلد باشیم .

یه سوال دیگه : بنظر شما الکترومغناطیس ساده تر است یا سیگنال ؟
مدیر اصلی
|
چهارشنبه 25 مهر 1397 ساعت 4:15
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. بله با حذف ریاضی امکان قبولی وجود دارد. ضمنا درس سیگنال راحت تر از الکترومغناطیس است. البته چون ارتباط نزدیک بین سیگنال و ریاضی مهندسی هست، توصیه می شود که درس ریاضی مهندسی بخش سری فوریه و اعداد مختلط را ابتدا حتما روزنامه وار از یک کتاب بخوانید سپس در یک کلاس کمک آموزشی شرکت نمایید تا این دو مبحث را کم کم مسلط شوید. بعد آن، هم زمینه برای زدن تست در درس ریاضی مهندسی برای شما فراهم می شود و هم اینکه در درک درس سیگنال خیلی به شما کمک می کند.
البته یک راه هم این است که اگر پایه زبانتان خوب باشد، فقط دروس زبان - مدار و الکترونیک را برای آزمون ارشد بخوانید و با بالا بردن درصدهای خود فقط در این سه درس، به موفقیت در کنکور ارشد نائل شوید.

محمدرضا
|
دوشنبه 23 مهر 1397 ساعت 21:55
|
پاسخ به این نظر
0

سلام آقاي دكتر وقتتون بخير من چند سال پيش براي كنكور ارشد كلاس رو ميرفتم و الان ميخوام كنكور دكترا شركت كنم ميخواستم بدونم آيا واقعا منابع يكسان هست و از همون منابع ميتونم استفاده كنم (چون تا جايي كه من يادمه تمركز بر روي سوالات ارشد بود) يا اينكه مجددا كلاس ثبت نام كنم؟ و اينكه آزمون آزمايشي كجا ثبت نام داشته باشم؟ همچنين اگر منبعي براي سوالات و پاسخ تشريحي آزمونهاي چند سال اخير معرفي كنيد ممنون ميشو. به علاوه ميخواستم بدونم مثلا براي درس رياضي مهندسي از معادلات كه به صورت جداگانه سوال نمياد؟

مدیر اصلی
|
چهارشنبه 25 مهر 1397 ساعت 4:25
|
پاسخ به این نظر
0

با سلام. وقت شما بخیر. بله منابع همانی است که برای آزمون ارشد استفاده می کردید. نیازی به شرکت دوباره در کلاس نیست. فقط یک بار جزوه و کتابی که دارید برای هر درس مطالعه بفرمایید و سپس در بار دوم، این دفعه فصل به فصل مطالب کتاب را یک مرور سریع داشته باشید و تستهای کنکور دکترا و ارشد چند سال اخیر را فصل به فصل به صورت تشریحی حل نمایید. در بار آخر هم فقط خلاصه نکات را خوانده و این مرتبه هر روز یک آزمون کلی از آزمونهای ارشد و دکترا اخیر را در وقت بزنید تا اینکه به مرور تمام آزمونهای ارشد و دکترا سالهای جدید مجدد تحلیل شوند. این ازمونهایی که هر روز از خود می گیرد از آزمونهای سالهای اخیر دکترا و ارشد، بهترین آزمون برای سنجش شما هستند و نیازی به شرکت در آزمونهای دیگر ندارید. برای ریاضی مهندسی، نه سوالی از درس معادلات مطرح نمی شود. کافی است فقط بخش معادلات مشتقات جزیی را در خود درس ریاضی مهندسی بخوانید. کتابهای کمک آموزشی بازار به صورت درس به درس و مجزا، عموما پاسخ سوالات کنکور دکترا را در بردارند.